gamatemas.com

produk gamatemas YANG DIPERCAYAI. kami yakin akan keberkesanan produknya.

pengiktirafan

Produk Diiktiraf oleh
JAKIM & KMM

hubungi kami

untuk belian harga ahli sila wasap kami terus. klik icon ini

012-2366551
03-79582578 
Operasi pembelian online adalah 24jam. Masa Telefon 10am - 7pm sahaja. Selepas 7pm kami hanya akan terima  SMS/WHATSAPP saja.
Harap maklum.

JEMPUT RAKAN!

Adakah anda rasa maklumat di website ini boleh membantu rakan anda? Mengapa tidak jemput mereka untuk melihatnya sendiri. Klik butang dibawah untuk menjemput mereka.

 

SEMAK POSLAJU


PROMOSI DAFTAR AHLI


CARA ORDER & BAYARAN

Kini pembelian online sudah menjadi perkara biasa bagi masyarakat di Malaysia. Lebih menjimatkan masa dan tenaga anda. Tidak perlu berpanas, bersesak-sesak di jalanraya. Anda ada lebih masa bersama keluarga dan rakan. Anda boleh membeli bila-bila masa, 24 jam sehari. Penghantaran adalah dengan POSLAJU MALAYSIA. Order anda akan diterima dalam tempoh 2-4 hari bekerja sahaja. Sila pilih belian mengikut alamat penghantaran. 

Untuk keterangan lanjut atau membuat tempahan melalui telefon, anda boleh menghubungi Pegawai Khidmat Pelanggan kami di 03-7958 2578 / 012-2366551 / 016-2251579.

Bagaimana saya ingin membuat belian secara online?

  1. Klik pada Katalog PRODUK GAMATEMAS
  2. Pilih produk (harga Ahli, jika telah menjadi ahli.Atau bukan Ahli jika anda belum tidak mahu mendaftar sebagai ahli lagi).
  3. Klik Butang BUY NOW [ [butang untuk harga ahli] / [butang untuk harga bukan ahli] ] bagi produk yang anda inginkan. Anda akan dipaparkan dengan sistem shopping cart, jika mahu tambah produk tekan butang back atau link KATALOG PRODUK (bah. atas kiri).
  4. Anda boleh tukar nilai Quantity kepada nilai lain yang ingin dibelikan.
  5. Selepas itu Pilih zon penghantaran.
  6. Klik butang RECALCULATE bila selesai, semak jumlah bayaran,
  7. jika ok klik butang GO TO PAYMENT untuk proses akhir sistem cart ini iaitu isi borang maklumat anda dan alamat penghantaran. Pastikan anda isi maklumat yang diperlukan dengan betul.

Setelah anda selesai isi form ini dan berjaya, anda akan menerima 1 salinan maklumat order ke EMAIL ANDA. Sila buat bayaran mengikut bank pilihan yang telah dinyatakan, dan SMSkan info bayaran ke 0162251579 / 0122366551.

Pihak kami akan reply SMS/Call anda memberitahu status pembayaran anda dan proses penghantaran.

CARA SMS

Walaubagaimanapun jika pihak anda tiada kesempatan untuk membuat order melalui Online, anda boleh smskan nama produk dan negeri penghantaran produk kepada kami dan pihak kami akan membuat pengiraan untuk anda dan smskan jumlah yang perlu dibayar. Setelah anda membuat bayaran, smskan maklumat bayaran beserta alamat lengkap penghantaran.

Cara Pembayaran

Selepas memilih produk, anda akan memilih Cara Pembayaran yang anda kehendaki. Setiap proses pembayaran hendaklah menggunakan maklumat yang telah disediakan seperti dibawah. Pihak kami akan menghubungi untuk konfirmasi pembelian produk dalam tempoh masa 24 jam.

1. Bayaran Tunai/Direct Bank/Bank Transfer

    Pembayaran boleh dibuat melalui cara berikut;

1) Pindahan Wang dengan Maybank2U/RHB/CIMBClicks/BSN/HLBB

2) Pindahan Wang dengan Kad ATM Maybank2U/RHB/CIMBClicks/BSN/HLBB

3) Deposit tunai di Mesin Deposit Tunai Maybank/RHB/CIMB/BSN/HLBB

4) Bayaran tunai di Kaunter Maybank/RHB/CIMB/BSN/HLBB

5) Pindahan 'Interbank' bagi yang tidak memiliki Akaun Maybank/RHB/CIMB/BSN/HLBB

Semua cara bayaran di atas hendaklah ditujukan kepada salah satu akaun berikut:


NAMA BANK NOMBOR & NAMA AKAUN

MAYBANK
1141 4136 8717
NOORAZNIM MAHMOD


CIMB BANK
7010588254
SUZANA RAZALI


RHB BANK
11409900030893
NOORAZNIM MAHMOD


BSN - GIRO-I Wadiah
1011 4410 0000 7765
NOORAZNIM MAHMOD

Semasa membuat pembayaran dengan cara perbankan internet, sila 'copy' resit pembayaran dan 'paste' ke e-mel baru dan hantar e-mel kepada gamatemas[@]dumei.com dengan tajuk "Payment" dan sila nyatakan nama [seperti dalam borang pendaftaran on-line] serta nombor telefon dan nombor transaksi order.

PERINGATAN

Setelah selesai proses pembayaran : Sila SMS ke 012-2366551 / 016-2251579 bagi tujuan notifikasi pembayaran yang telah dibuat untuk proses penghantaran yang lebih cepat.

SMSkan Nama, No.HP, Tarikh, Masa, Jumlah dan Nama Bank (MAYBANK, CIMB, RHB, BSN) yang telah didepositkan.

Pemindahan wang dari bank berlainan (contoh Bank Islam ke CIMB atau BSN atau MBB atau RHB) akan mengambil masa 2 ke 3 hari bekerja untuk pemindahan.

Tempahan anda tidak akan diproses sehingga maklumat dan rekod pembayaran disahkan melalui SMS@WHATSAPP.